Feest, Bruiloft of Receptie Organiseren?

Zodat u zich kunt bezighouden met de echt belangrijke dingen. Namelijk genieten van deze speciale dag samen met uw familie, vrienden en kennissen. Wij willen dat u stress-vrij en zorgeloos kunt genieten op de dag zelf maar ook tijdens de aanloop ervoor. Er zijn verschillende mogelijkheden, een complete receptie organiseren voor 300 personen vinden wij geweldig! Maar wij halen net zoveel voldoening uit het afleveren van hapjes of een buffet voor 20 personen..

OFFERTE AANVRAGEN

Ontdek de mogelijkheden

“ De eigenaren van Culinair Catering denken met je mee en komen alle afspraken stipt na. Het buffet zag er feestelijk uit en was heel lekker. De bediening was geruisloos èn persoonlijk en het opruimen ging uitermate snel en soepel. Het was een plezier samen te werken. ”

Hans & Gertruud (Arnhem) - 50 jarige bruiloft

Compleet verzorgd diner

Verwen uw gasten met een compleet verzorgd diner. Wij bieden verschillende traditionele buffetten maar ook 4-gangen diners en BBQ's aan! Wij zorgen voor buffettafels, rokken, borden & bestek, opbouw en de afwas. Ook houden wij speciaal rekening met de vegetariërs en verschillende allergieën.

Heerlijke feestelijke hapjes!

Verras uw gasten en haal het feestje in huis met onze heerlijke hapjes! Van traditionele borrelhapjes zoals kaas en worst hapjes tot internationale specialiteiten zoals tapas en sushi. De hapjes worden geleverd op mooie serveerschalen zodat u deze makkelijk kunt rondbrengen.

Drankenservice onbeperkt

Nooit te weinig drank met onze drankenservice! Ons assortiment bestaat uit diverse kwaliteitswijnen, prosecco, Heineken (tap)bier, A-merken frisdranken en sappen, koffie & thee. Onze drankenservice is altijd inclusief gratis glaswerk. Wij snappen namelijk dat het niet zo makkelijk is om voor 100 personen glaswerk te regelen.

Inrichting / Verhuur / Locatie

Wij kunnen op het gebied van inrichting alles regelen.. Denk aan statafels, partytenten, buffettafels, tafels, stoelen etc. Zoekt u een speciale locatie of ruimte die u wilt afhuren dan kunnen wij u ook helpen. Wij hebben namelijk afspraken met veel locaties waardoor we kunnen zorgen voor een aantrekkelijke prijs.

Full-service bediening

Wij ondersteunen u ook graag met de bediening. Ons enthousiaste team zorgt ervoor dat iedereen altijd is voorzien van een hapje en een drankje. Verder zorgen wij er samen voor dat alles netjes blijft, goed verloopt en iedereen het naar hun zin heeft!


Onze Garanties & Voordelen:

Waarom Culinair Catering?

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT!