Bel ons gerust: 085 - 40 171 70

Whatsapp klantenservice: 06-40578660

Algemene voorwaarden

 

Culinair Catering is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Arnhem onder nummer 63066955. Op al onze prijzen, offertes en leveranties zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing.

 

Wijziging aantal personen

Het aantal definitieve personen kunt u tot 4 werkdagen voor aanvang van de opdracht nog

kosteloos wijzigen.

 

Aanbetaling

Tenzij anders is afgesproken zal er geen aanbetaling plaatsvinden.

 

Betalingen

Betalingen vinden achteraf plaats op factuur.Culinair Catering biedt de optie om te betalen via iDeal, Creditcard of overmaken op rekening.Betalingen moeten plaatsvinden binnen 8 werkdagen. Alle bijkomende kosten (incasso etc.) bij achterstallige betalingen zullen worden verhaald op de opdrachtnemer.

 

Annulering

Een reservering is gratis te annuleren tot 3 werkdagen voor de afgesproken datum.

Daarna kan Culinair Catering tot 75% van het oorspronkelijke bedrag van de reservering in rekening brengen.Indien de reservering niet zal worden geannuleerd dan zullen wij op de afgesproken datum en tijd, zoals beschreven in de bevestiging, arriveren met het buffet.

 

Vermissing / manco

Bij schade of vermissingen van bijgeleverde goederen kan de opdrachtnemer aansprakelijk worden gesteld. Culinair Catering kan de kosten voor vervanging of reparatie in rekening brengen bij de opdrachtnemer.

 

Aansprakelijkheid

Culinair Catering kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel geleden schade bij niet-geleverde goederen/diensten. De werknemers van Culinair Catering moeten voldoende ruimte hebben om te werken en dienen een vrije doorgang te hebben. Bij schade tijdens levering kan Culinair Catering, indien er geen sprake is van opzet, niet aansprakelijk worden gesteld.Culinair Catering is aansprakelijk voor de voedselveiligheid, kwaliteit en versheid van voedingsmiddelen tot aan de levering. Hierna is de opdrachtnemer verantwoordelijk.

 

Klachten

Klachten moeten binnen 24 uur worden gemeld via telefonisch, persoonlijk of schriftelijk contact. Indien er sprake is van gegronde klachten zal Culinair Catering een compensatie aanbieden.

Menu

Home

Over ons

Contact

Diensten

Contact

 © CulinairAtHome 2018

Whatsapp klantenservice: 06-40578660

Info en advieslijn:
085 - 40 171 70